Annons från Renoptik.se

Var smart – byt ditt glas hos Renoptik

Renoptik är företag inom glasögonbranschen som sticker ut i mängden. Tack vare snabb leverans, möjlighet att låna hem bågar och billigare priser av glas än i butik har kunder upplevt fantastiska köpupplevelser.


kvinna-glasogon-renoptik– Vi använder samma glas som i fysiska butiker, men istället för att betala 4000 kronor för ett byte av progressivt glas, erbjuder vi glas från 1200 kronor, säger Alexander Antonuk, VD för Renoptik.se.

Att gå till sin optiker vid byte av glas kan kännas som en självklarhet för många. Men hos optikern kan priserna stiga till orimliga priser, vilket kan resultera i att man undviker att byta glas vilket i sin tur leder till att synen försämras ännu mer.

logo-renoptik-smart-vit599

”Det är jätte enkelt att beställa. Först får du en liten förpackning hem där du lägger dina glasögon/glasbågar som du sedan skickar tillbaka med förtryckta returpapper. Klappat och klar. Sen kommer dina glasögon på posten. Som sagt, hur enkelt som helst.” – Maja, nöjd kund hos Renoptik.

Gör processen smidig och billig

Att behöva gå runt med fel styrka i sina glas på grund av hög kostnad vid glasbyte är någonting som Renoptik haft som fokus att ändra på redan från start. De har därför lyckats specialisera sig inom glasbyte och har stor erfarenhet inom glasval.

– Vi är väldigt flexibla då ger våra kunder möjligheten att kunna i vilket glas som helst, oavsett om det handlar om vanliga eller solfärgade/fotokromatiska glas, med eller utan styrka, säger Alexander Antonuk och fortsätter:

– Vi jobbar enbart med fransk glas som har en extra behandling och som är lätt och enkelt att hålla rent, en anmärkningsvärd skillnad på glas om man jämför med det som går att beställa via andra sajter på internet. Glasbyte utförs på alla typer av bågar, även antika, säger Alexander Antonuk.

Om du även är intresserad av att testa nya bågar går det att beställa upp till tre bågar under en tre-dagars-period, helt gratis. Renoptik skickar bågarna samma dag vilket innebär att du får bågarna hem till brevlådan redan nästa dag.

Man i profil med glasögon.Begränsat erbjudande!

Som tack för att du läser om Renoptik via Healthcare Media erbjuder butiken 10 procent som en välkomstrabatt på ditt första glasbyte hos dem. Ange bara 10 RENSYN i kassan. Erbjudandet gäller fram till 31-12-2016.